Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ChillER Manufaktúra

A családi vállalkozás Hajdú-Bihar megyében – a Sárrét szívében – Bárándon található. Fő profiljuk a chili paprika termesztése, annak feldolgozása és különböző chilis készítményként való értékesítése.

2017 óta töretlen lelkesedéssel igyekeznek vállalkozásukat folyamatosan fejleszteni, megújítani. Különféle chili szószok, barbecue szószok, chilis krémek, szárítmányok között mindenki megtalálja nálunk a kedvére valót. Nagy lelkesedéssel, munkakedvvel, rengeteg energiával szeretnék elérni, hogy minél finomabb és minél sokrétűbb termékeket tudjanak biztosítani fogyasztóiknak. Fontosak számukra a vásárlói visszajelzések, hiszen nem magukért, hanem a fogyasztókért dolgoznak.

2020-ban termékeik a tengeren túlról és kis hazánkból 6 díjat is kaptak:

  • Az Amerikai Egyesült Államokban megrendezésre került világversenyen, az  International Flave Awards-on FÚZIÓ chilis repcemézük aranyérmes első helyezést ért el és a DON PAPA DIP paradicsom szószuk pedig bronzérmes harmadik helyezést. 

  • Ezt követte a szintén Amerikában rendezett International Spicy Awards versenye, ahol szintén a FÚZIÓ chili repcemézük ezüstérmet, a GENTLEMAN prémium BBQ szószuk ezüstérmet és a KAMÉLEON chili szószuk pedig bronzérmes helyezést ért el! 

  • Az év itt nem fejeződött be, hiszen az ősz folyamán a FÚZIÓ hazánkban is az ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE 2020 díjat zsebelte be! 

Szeretnék, ha minél több chili kedvelő emberhez eljutnának termékeik, hiszen ahogy szlogenükben is áll: Légy részese az élménynek!
Rendezés: