Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Joy by Honey

A Joy by Honey sztorija

 

A cég családi gazdaságként funkcionál, Nagy Barna, Nagyné Major Anikó és Major Marianna aktív közreműködésével.

Barna elmondása szerint édesapja mindig is méhészkedett. Tőle tanulhatott mindent: őszinteséget, emberséget, a munka nehézségeit, de annak szeretetét és az emberekben bízni akarást is. Ő volt az, aki megmutatta a méhészet szépségeit, egy tökéletes világot, melyet mi is szeretnénk magunknak. Rámutatott Barna számára arra, hogy ezek a tökéletes teremtmények, a méhek hogyan tudnak újra és újra megújulni, felépíteni a saját világukat.

Célul tűzték ki, hogy ha már a természet megalkotott egy ilyen csodát, mint a méz, akkor ezt minél többekhez eljuttassák.

 

Miért különleges?

 

Az élet fontos része a pillanat megédesítése. A méz a legtermészetesebb édesítő a világon, csordultig van vitaminokkal, számtalan jótékony hatással bír, emellett mindenféle tartósítószertől, adaléktól mentes.

Ezért a kis csapat fogta a legjobb minőségű akácmézet, és csavart rajta egyet: olyan új ízekkel párosította, amelyek remekül harmonizálnak a mézzel. Ezzel új távlatokat nyitottak a mézfogyasztásban. Tudatosan olyan ízpalettát alkottak, amely minden napszakhoz illik. Legyen az egy napindító kávé, frissítő limonádé, egy forró tea vagy éppen az esti kakaó.

 

Ízválogatás üvegbe zárva

 

Ha az otthoni fogyasztás, vagy az értékes ajándék a cél, akkor az üvegcsébe zárt mézeik a legjobb választás. A három darabos, díszdobozos változat sokáig tart, és az egész család élvezheti. Ráadásul összeválogathatjuk a kedvenc ízeink hármasát a teljes palettáról: málna, fahéj, narancs, sós karamell, menta.

A Joy by Honey mézei különleges, prémium ízharmóniákat tartalmaznak. Ehhez mérten a csomagolásuk is kivételes. A szerethető minimalista design egyúttal prémium megjelenést is kölcsönöz mézeiknek.

 

Vidd magaddal a mézet

 

A méz fogyasztásáról sokaknak az éppen lecsöppenő kanál jut eszébe, vagy a ragadós ujjak frusztráló, pánikszerű törölgetése.

Ennek elkerülésére megalkottuk a praktikus stick kiszerelést. Kialakításának köszönhetően a méz könnyedén, cseppmentesen kinyerhető a csomagolásból, nem kell ragadós kézzel és kanállal bajlódni. Így a mézek bárhol és bármikor fogyaszthatók.

 

Rendezés: