Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsony

 

Gasztroajándék kínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy minden vásárlónk/partnerünk megtalálja a kedvére való ajándékot. Az egyszerű natúr, masnival díszített papírtáskába rejtett finomságoktól kezdve az exkluzív díszdobozos kivitelig, többféle árkategóriában, összetételben ajánljuk csomagjainkat.

Akár logózva is!!!

Gasztroajándék ár szerint

Csomagjainkat 4 árkategóriába rendeztük, így Önnek a lehető legegyszerűbb a tájékozódás közöttük.

Christmas BASIC, SPECIAL és PREMIUM csomagjaink nem mindennapi különleges ínyencségeket tartalmaznak. Christmas EVERYDAY csomagjainkkal pedig a mindennapjainkban használatos élelmiszer-alapanyagokat kínáljuk, melyek minősége azonban messze meghaladják a boltok polcain megtalálható termékekét!

Logózott céges ajándék

Gasztroajándék-csomagjaink Falucska matricával ellátottak, ezen kívül lehetőség van az Ön cége logójának megjelenítésére is, matrica formájában.

Céges ajándékaink esetében néhány ajándékcsomagnál van egy kötelező minimumrendelés ugyanakkor egy sávos kedvezményrendszert is kialakítottunk partnereink részére. Így a termék adatlapján rögtön látszik, hogy egy adott darabszámnál mennyi kedvezményt tudunk biztosítani.

Gyors szállítás, rugalmas ügyintézés, egyedi megoldások!

Kistermelők által készített, kézműves élelmiszertermékek, kimagasló minőségben.

Ajándékozzon fogyasztható megbecsülést családtagjainak, barátainak, partnereinek!

Rendezés: